Westin Fishing – Scandinavia

Westin logo - Fiskespö

Nytänk, glädje och expertis är nyckelord som beskriver Westins vunna framgångar med deras helt nya sortiment, gamla trotjänare som Westins Jätte har förnyats och utvecklats hand i hand med helt nya produkter som Mike the pike och Platypus. Detta har gjort Westin till en ny stjärna på sportfiskehimlen. Läs mer

Med helt nya spöserier och ett stort och helt outstanding betes sortiment har Westin blivit ett av sportfiske Sveriges mest sålda varumärken. Förutom smart marknadsföring med proffs och kända sportfiskeprofiler som rekommenderar utrustningen har man otroligt stort sortiment med prylar för att fiska allt från Abborre till Hälleflundra. Rekommenderas starkt av oss!

Populära fiskespö serier

W8 logo

  • Westin W8

W8 – Är en serie som tagit marknaden med storm. Förutom att det är deras bästa serie med spön i världsklass som levererar på alla plan med enastående kvalitet och fantastiska känsla så levererar dessutom Westin tills viss del en prisvärdighet i premium serien.

På denna serien har man inte sparat på något och det märks redan vid första anblick. Efter att ha provfiskat med deras spön bekräftas detta ytterligare och kärleken till serien är ett faktum.

W8 finns i flertalet versioner och varianter för ditt fiske. Varför inte passa på och läsa mer om serien bland våra recensioner »

Westin W8 Spin 2-delat

Spin

Westin W8 Powercast-T 8,6 ft 40-130g 2-delat

Powecast

Westin W8 Boat 6,6 ft 20-30lbs 2-delat

Boat

Westin W8 Powershad 8 ft 15-40g 2-delat

Powershad

Westin W8 Twitching 6,6 ft 7-28g 2-delat

Twitching

Westin W8 Vertical Jigging-T 6,2 ft 14-28g odelat

Vertical Jigging

W6 logo

  • Westin W6

W6 – serien från Westin är deras högre mellanpris serie med egenskaper som en riktig premiumserie.

Vad vi gillar med W6 är att de har tänkt lite annorlunda och istället för att göra en serie, liknande W8, men lite billigare har Westin valt att göra W6 serien helt annorlunda. Dessutom märks det tydligt att även här har man inte sparat på krutet vad gäller teknik, kvalitet och komponenter. Detta gör, i våra ögon, W6 serien till en premiumserie med fantastiska spön och ett härligt nytänk.

W6 finns i flertalety versioner och varianter för ditt fiske. Passa på och läs mer om Westins W6 modeller bland våra tester och recensioner » 

Westin W6 Spin 2-delat

Spin

Westin W6 Jerkbait 6,6 ft 40-130g 2-delat

Jerkbait

Westin W6 Boat 7 ft 20-30lbs 2-delat

Boat

Westin W6 Vertical Jigging 6,2 ft 14-28g 2-delat

Vertical Jigging

Westin W6 Dropshot 8 ft 5-28g 2-delat

Dropshot

 

 Kolla in våra spörecensioner på fiskespön från Westin »

W4 logo

  • Westin W4

W4 – Westins W4 serie är deras nyaste serie och är deras lägre mellanpris serie.

Vi på Fiskespö.se gillar verkligen W4 serien, det är en klassisk, påkostad serie som håller riktigt hög kvalitet. Trots att det är en nyhet har serien en historia då den är en förbättring och vidareutveckling av Westins populära Dynamic serie. W4 står för kvalitet och känsla som ett riktigt premium spö med med ett lägre mellanpris. Nyaste serien från Westin är riktigt prisvärd, den kompletterar och sluter cirkeln i Westins spö sortiment. Dessutom tycker vi på Fiskespö.se att den är riktigt snygg!

Westin W4 Monsterstick 2-delat

Monsterstick

Westin W4 Powerlure 2-delat

Powerlure

Westin W4 Powershad 2-delat

Powershad

Westin W4 Powercast 2-delat

Powercast

Fiskespö - Westin W4 Spin

Spin

Fiskespö - Westin W4 Vertical Jigging

Vertical Jigging

 

W3 logo

  • Westin W3

W3 – Är Westins budget serie om vi får uttrycka oss så. Missförstå oss inte, de har satt ribban högt då deras W3 serie utan tvekan är bland de mest prisvärda fiskespöna på marknaden idag.

Vi på fiskespö är mycket förtjusta i W3 serien då de lyckats kombinera riktigt hög kvalitet samt prestanda med en human prislapp och W3 innehåller fantastiska spön som alla rekommenderas av oss. Dessutom märks det tydligt att man även här inte sparat på krutet vad gäller teknik, kvalitet och komponenter då W3 serien inte alls känns som någon budget serie. Tvärtom är de fantastiska fiskespön som mycket väl skulle kunna klassas som premium spön.

Westins W3 serie är trots allt deras budgetserie men en serie fiskespön som ger mycket mer för pengarna än de flesta andra konkurrenterna. Passa på och läs mer om Westins W3 serie bland våra recensioner »

Westin W3 Spin

Spin

Westin W3 Ultralight Spin 4-delat

Ultralight Spin

Westin W3 Powerspin-T 12,3 ft 40-130g 3-delat

Powerspin

Westin W3 Powercast 2-delar

Powercast

Westin W3 Powerlure 2-delat

Powerlure

Fiskespön - Westin W3 Powershad 2-delar

Powershad

Westin W3 Jerkbait 2-delar

Jerkbait

Westin W3 Trolling 2-delar

Trolling

Westin W3 Inline Trolling 2-delat

Inline Trolling

Fiskespön - Westin W3 Vertical Jigging 2-delat

Vertical Jigging

Dropshot