[ezcol_2third]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]

Aby Garcia logo

Företaget AB Urfabriken (ABU) grundades 1921 i Sverige och tillverkade i första hand klockor. 1941 började Abu tillverka spinnrullar för sportfiske och den första att entra marknaden hette Record. Spinnrullar och fiskeprodukter blev snabbt populära och spred sig på markanden. 1984 köpte Abu upp sin nordamerikanska distributör Garcia och därav namnet Abu Garcia. Läs mer

Idag ligger allt fokus på tillverkning av kvalitativ sportfiskeutrustning och spinnrullarna från Abu Garcia är bland de bästa i världen. Företaget ägs idag av amerikanska företaget Berkley och ingår i Pure Fishing men en stor del av produkterna tillverkas fortfarande i Sverige och huvudkontoret ligger i Svängsta. De är idag ett stort, världskänt märke som tillverkar sportfiskeutrustning av hög kvalitet.

[/ezcol_1third_end]

Gå direkt till återförsäljare av Abu Garcia

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Populära fiskespö serier

  • Svartzonker Series

[ezcol_1quarter]

Är en riktigt proffsig och populär spöserie från Abu Garcia som framställts av den kända sportfiskeprofilen Claes ”Svartzonker” Claesson. Idag består serien av flertalet spön och är framtagen för spinnfiske efter gädda med tyngre beten som bland annat tailbeten, jerkfiske och även en haspelspö serie med fina allround egenskaper.

Fiskespö serien från Svartzonker håller riktigt hög klass och rekommenderas starkt! Senaste utgåvan består av flera serier så som Svartzonker som är en mer traditionell serie. Black Series som valt en lite annorlunda design och håller ett lägre pris samt Black Series Pro som är en mer ”Premium serie” i Black serien. Lär mer om Svartzonkers serier här på Happy Angler »

Svartzonker Logo - Fiskespö

[/ezcol_1quarter][ezcol_3quarter_end][ezcol_1third]

Black Series Haspel

[/ezcol_1third][ezcol_1third]Abu Garcia - Svartzonker Series Spinn

Svartzonker Spinn

[/ezcol_1third][ezcol_1third_end]

Svartzonker Haspel

[/ezcol_1third_end][ezcol_1third]

Black Series Pro Spinn

[/ezcol_1third][ezcol_1third]

Black Series Pro Haspel

[/ezcol_1third][ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end] [/ezcol_3quarter_end]
  • Se filmerna under för mer information om denna omåttligt populära fiskespö serie

[ezcol_2third]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]

Svartzonker Black Series Pro ”Jacob Lexe”


– Är ett Gäddspö i Svartzonkers Black Serie Pro designat av Jacob Lexe. Historian bakom spöt är att Jacob vann en fisketävling och fick därefter äran att designa sitt egna spö. Spöt har en mjukare topp men bra ryggrad för att bättre kunna sätta mothuggen. Längden är på 8,9 fot för att fungera smidigt att fiska från kajak och kastvikten är bred, mellan 50-200 gram vilket gör det väldigt allsidigt. Tanken är att endast behöva använda ett spö trots många olika gäddbeten.

Till Återförsäljare »

[/ezcol_1third_end]

  • Abu Garcia Volatile

[ezcol_1quarter]

Volatile – Är en serie omtyckta specialspön från Abu Garcia. Den populära Nano-teknologin som användes i Veritas klingan har vidareutvecklats och använts till Volatile serien. Den består av kvalitetskomponenter så som spöringar i rostfritt stål och zirkorium samt bekväma och kvalitativa EVA-handtag. Dessutom har Volatile en human prislapp på sina spön trots hög standard på komponenter.

[/ezcol_1quarter][ezcol_3quarter_end][ezcol_1third]Abu Garcia - Volatile Pike

Pike

[/ezcol_1third][ezcol_1third]Abu Garcia - Volatile Vertic

Vertic

[/ezcol_1third][ezcol_1third_end]Abu Garcia - Volatile Drop Shot

Drop Shot

[/ezcol_1third_end] [/ezcol_3quarter_end]
[ezcol_2third]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]

Volatile


– Är en högteknologisk spöserie med Klinga i 30 Ton grafit med Nano-teknologi, rostfria spöringar med det superhårda materialet zirkorium för att klara hårda belastningar från alla typer av linor. Volatile har rullfäste från Fuji samt sköna ”hög densitets” EVA-handtag i högsta kvalitet. Spöna har snygg design och passar perfekt ihop med Revo NaCl & Revo Orra rullar. Läs mer om Volatile Pike på vår sida Spinnspö Gädda »

Till Återförsäljare » [/ezcol_1third_end]

  • Abu Garcia Vendetta

[ezcol_1quarter]

Vendetta – Är en serie omtyckta specialspön från Abu Garcia. Den populära Nano-teknologin som användes i Veritas klingan har vidareutvecklats och använts till Volatile serien. Den består av kvalitetskomponenter så som spöringar i rostfritt stål och zirkorium samt bekväma och kvalitativa EVA-handtag.

[/ezcol_1quarter][ezcol_3quarter_end][ezcol_1third]

Haspel

[/ezcol_1third][ezcol_1third]

Spinn

[/ezcol_1third][ezcol_1third_end] [/ezcol_1third_end] [/ezcol_3quarter_end]
[ezcol_2third]

[/ezcol_2third][ezcol_1third_end]

Abu Garcia Vendetta


– Ytterligare en högteknologisk serie fiskespön med Klinga i 30 Ton grafit med Nano-teknologi, rostfria spöringar med oxid för att klara alla typer av linor. Förutom bra helhet levereras Volatile med bra komponenter, va sägs om deras egna ”Extreme exposure” rullfäste för optimal känsla och kontakt samt delade split grip handtag i högsta kvalitet. Tips på Vendetta spön hittar du bland annat på vår sida Haspelspö »

Till Återförsäljare » [/ezcol_1third_end]