Berkley Fishing

Berkley logo

Det Amerikanska bolaget startades redan 1937 och har aldrig slutat leverera nyheter och innovativa produkter. Företaget har ända från starten valt att lägga mycket fokus och kraftresurser på nytänk, forskning och utveckling. Något som givit dem en ledande roll inom sportfiskebranschen.Läs mer

Företaget har de senaste 4 decennierna spelat en stor roll inom sportfiskeindustrin med revolutionerande produkter så som Trilene, Fireline, Powerbait, Gulp, Lightning Rod samt Skeletor. Berkley tillverkar otroligt fina fiskespön till humana priser och kommer kontinuerligt ut med nya spännande produkter.

Gå direkt till återförsäljare av Berkley

Populära Fiskespö serier

  • Berkley Skeletor

Skeletor XCD – Är en serie som fått stor uppmärksamhet världen över. Enligt oss den absolut bästa serien från Berkley och dessutom med det tuffaste namnet! Förutom ett tufft namn är Skeletor en snygg serie fiskespön med otroligt bra komponenter som verkligen osar känsla och kvalitet, inte konstigt att de rekommenderas av fiskeprofilen Nicka Hellenberg. XCD är en nyare version och en vidareutveckling av tidigare modeller. Va sägs om Skeletors IM7-gratifklinga som har förbättrats och resultatet är att kast- och krokningsegenskaperna håller högsta klass. Serien finns i flertalet versioner så det ska passa ditt fiske, allt från havsöringsspön till vertikal och dropshot fiske. Förutom flertalet tips så har vi även testat och recenserat en modell. Läs mer om spöt och recensionen här »

Berkley Skeletor XCD
Berkley Skeletor XCD
Berkley Skeletor XCD Dropshot
  • Berkley Pulse Evx

Pulse Evx – Är en serie välbeprövade och förbättrade spön med lång historia i företaget. Klingorna håller hög kvalitet och har riktigt fin aktion. Serien sticker ut lite i mängden utseendemässigt och har en lite egen design. Pulse Evx har beprövade kvalitets komponenter så som Fuji spöringar, bekvämt EVA handtag och nya Pulse Evx är dessutom 3-delade för enklare transport.

Berkley Pulse Evx
Berkley Pulse Evx
  • Berkley SSGS Titanium

SSGS Titanium – Är en spöserie som efter påtryckningar från konsumenterna togs tillbaka i produktion. SSGS är spön med härliga kast- och drillningsegenskaper. Dessutom har många havsöringsfiskare SSGS klingorna som förstahandsval på grund av hög kvalitet och känsla till ett bra pris. Dessa omtalade klingorna är gjorda i IM6-Grafit som ger ett lätt spö med mycket kraft. Förutom en förstklassig klinga var SSGS spöna bland de första att konstruera spöringar tåliga nog för flätlina och SSGS Titanium har de hårdkromade SS304 spöringarna som tål stryk och ger långa friktionsfria kast.

Berkley SSGS Titanium
Berkley SSGS Titanium
Berkley SSGS Titanium
  • Berkley Lightning HT

Lightning HT – Är en riktigt klassisk spöserie med fantastiska allround egenskaper. Lightning HT har en IM6-grafitklinga, optimalt utplacerade SS304 spöringar, korkhandtag och Skeleton-rullfäste. Förutom en bra helhetskänsla så ger dessa komponenter ett otroligt fint och välbalanserat fiskespö med allroundegenskaper. Lightning HT finns i flera olika utföranden som gör att det passar till otroligt många olika typer av fiske.

Berkley Lightning HT
Berkley Lightning HT
Berkley Lightning HT Teleskop
Berkley Lightning HT Pike
  • Berkley Phazer

Phazer – Är en serie spön i den lägre prisklassen med brett spektrum och ett flertal modeller för att passa det mesta inom fisket. Serien innehåller allt från lätta UL spön upp till kraftigare gäddspön. Phazers klinga är robust och pålitlig och de stryktåliga SS304-spöringarna ger ett kvalitetsspö till en relativt låg kostnad.

Berkley Phazer
Berkley Phazer
Berkley Phazer

Är du intresserad av ytterligare tillverkare? Du hittar flera på vår sida Varumärken »

  • Berkley Cherrywood HD

Cherrywood HD – Är en serie spön i den lägre prisklassen med lång historia bakom sig. Cherrywood har ett brett spektrum och ett flertal modeller för att passa det mesta inom fisket. Här har Berkley visat att man kan skapa ett kvalitetsspö till en liten peng.

Berkley Cherrywood HD