Vision logo - fiskespö

 

Vision – är idag är en världsledande tillverkare av flugfiskeutrustning och existerar i mer än 30 olika länder. Vision älskar att utveckla flugfiske utrustning och att göra reklam för det. För Vision har det alltid varit viktigt att kombinera seriös utveckling och att ha roligt på samma gång.

Läs mer

 

Gå direkt till återförsäljare av Vision

 

 

  • Visions populära spöserier

  • Siks

Vision Siks Tvåhandsspö 6-delat

Siks – Visions Siks serie är tvåhandsspön av världsklass och de är mycket stolta och nöjda med detta tvåhandsspö. Siks erbjuder en kraftfull och djup action som gör dem till fantastiska allroundspön. Aktionen hamnar någonstans mellan de mycket populära Cult och GT Four Catapult serierna. Spöna är 6-delade och 13 fotsspöt packas ihop till 74 cm och 15 fotsspöt till 83 cm vilket gör att de lätt får plats i resväskan. Trots detta anses de ha bättre aktion än 3- eller 4-delade DH spö i samma aktion och linklass. Spöna tillverkas med komponenter av högsta kvalitet. Pacific Bay ringar, portugisiska korkringar i handtagen, trä och aluminium rullfästen. Klingan är lackad men opolerad för att göra det möjligt att få den lätt men ändå stark.

 

  • Mag

Vision Mag 4-delade

Mag – Är Visions snabbaste spöserie med toppaktion och en klingan tillverkad av japansk högmodulig grafit. Mag är 4-delade kvalitetsspön med fantastiska balans och du kommer bli överraskad av dess propra men ändå moderna utseende. Klingan är oliv-metallic med några små orangea detaljer, detta får dessa spön att skilja ut sig från mängden. Dessa 4-delade spön sätter verkligen flugfiskaren på prov med sin snabbhet och toppaktion och rekommenderas inte till nybörjaren.